info
pprofile-image

Jaroslav Nedoma

Lektor informačních technologií Specializuji se na školení kancelářského balíčku MS Office. Kromě lektorství se věnuji tvorbě webů, specifickým zakázkám na míru, natáčím e-learningové videokurzy a dále se podílím také na vedení společnosti VIP makléř s.r.o., která připravuje řadu zajímavých webových projektů.

Řídím se pravidlem "každého nejvíce naučí praxe". Proto jsou mé semináře zaměřeny na různé praktické příklady, které se dají zobecnit a použít v různých formách. Na seminářích se tedy setkáte s minimem teoretizování.


Jak jsem se ke své práci dostal?
Lektorství se věnuji od roku 2009. Často jsem kolem sebe vídal tabulky a dokumenty, které sice vypadaly na první pohled hezky, ale funkčně zaostávaly. Prakticky při každé změně zaměstnaly autora s jejich aktualizací. V tuto chvíli jsem se rozhodl stát se lektorem a naučit jednotlivce ovládat programy tak, aby si zbytečně nepřidělávali práci navíc, kterou za ně může vykonávat samotná aplikace.

Být lektorem není pro mě jen práce, je to hlavně můj koníček. Rád pracuji s lidmi a předávám jim nové a užitečné informace, které jim pomáhají usnadnit a zrychlit jejich dosavadní činnost.

Začínal jsem jako lektor kancelářského balíčku MS Office 2003, dnes školím výhradně verze 2007, 2010 a 2013. Do konce roku 2013 jsem proškolil cca 3100 osob ve 3800 hodinách výuky. Každá pozitivní reakce na mou práci je důvodem, proč školit dál.

V čem Vám mohu pomoci?

Pro firmy nabízím:
• Firemní kurzy zaměřené na výuku některého z balíčků MS Office.
Tvorbu webových stránek a webových aplikací na míru.
Tvorbu zakázek na míru, například tvorba maker v MS Excel, databází v MS Access, šablon v MS Word a další.
• Konzultační činnost nad problémy v konkrétních dokumentech MS Office.

Pro jednotlivce nabízím:
Semináře pro veřejnost vedené společností 1. VOX a.s., se kterou v rámci své lektorské činnosti spolupracuji.
Individuální konzultace v oblasti MS Office.
Tvorbu osobních webových stránek či webové aplikace.


Vybrané reference
.A.S.A., CEMEX, DHL, ENVI-PUR, Faurecia Exhaust Systems, Elkas, FIRECLAY, Grémium Alarm, HP-Pelzer, Industrial Machine Service, MADETA, Securitas, Siemens Engineering, Siemens IT, Škoda ELECTRIC, ŠKODA TRANSPORTATION, ŠKODA JS, Sportisimo a další.


Aktuální nabídka mých kurzů
Otevřené kurzy na 1.VOX

Články profesionála

Jaroslav Nedoma v HRtv: Cílem je usnadnit klientovi práci s informačními technologiemi - 7.10.2014

Jaroslav Nedoma je lektorem informačních technologií, školením se zabývá od roku 2009. Specializuje se především na školení kancelářského balíčku MS… celý článek

Profil Jaroslava Nedomy - lektora vzdělávací společnosti 1. VOX a.s. - 1.10.2014

Specializuji se na školení kancelářského balíčku MS Office. Kromě lektorství se věnuji tvorbě webů, specifickým zakázkám na míru, natáčím… celý článek

Kurzy profesionála

Kontaktovat profesionála

Kontrola proti spamu. Kolik je pět a osm ? Součet zapište číslicemi.

Síla profilu

star_full star_full star_full star_full star_empty

Zaměření profesionála

  • Počítačové a IT kurzy

Obory

  • IS/IT: Správa systémů a HW
  • Vzdělávání a školství