info
pprofile-image

Mgr. Kristýna Šálková

Kočí produktové řady Firemní akce ve společnosti Outward Bound – Česká cesta, s.r.o. Mojí současnou profesní rolí je kočí produktové řady Firemní akce. Kočí je vlastně manažer, ale v České cestě se rádi bavíme a děláme věci jinak. Tato firma přinesla na český trh zážitkové vzdělávání a pohybuje se v něm již bezmála 22 let. Produktová řada Firemní akce zorganizuje pro vaši společnost event jakéhokoliv charakteru.

Svůj první teambuilding jsem absolvovala před několika lety. Odjela jsem nadšená – obohacená, plná zážitků a dojmů. Instruktoři mě tenkrát dokázali motivovat natolik, že jsem překonala svůj nepřekonatelný strach z výšek a zdolala jsem všechny lanové překážky, které pro nás byly připraveny. Víte, jaký je to pocit – překonat sebe sama? Odvezla jsem si tenkrát přesvědčení – jednou chci pracovat ve firmě, která tímto způsobem pracuje s týmy, která dokáže vytvořit neopakovatelnou atmosféru a „vyždímat“ z kolektivu to, co dřímá hluboko pod povrchem.

Vzdělání a praxe

Vystudovala jsem žurnalistiku na Univerzitě Palackého, mediální studia na Univerzitě Karlově a Doplňující pedagogické studium na VUT Brno. V současné době dokončuji Studium pro manažery školských a neziskových organizací. Má profesní dráha byla podobně rozmanitá jako studia. Většinu pracovního času jsem strávila na poli novinařiny a PR. Později jsem zakotvila u zájmového vzdělávání, pečovala jsem o volný čas dětí, teenagerů i dospělých. Již 15 let také působím jako lektorka tance.

Z jakých zkušeností nejvíce čerpám

- V 19 letech jsem se rozhodla, že nechci být závislá na rodičích a šla pracovat. Ve studiu jsem pokračovala dálkově. Byl to boj, ale já se nerada vzdávám.
- V letech 2008 – 2010 jsem byla PR manažerkou velké jihomoravské slavnosti vína – Pálavského vinobraní. Návštěvnost rok od roku stoupala, v roce 2010 dorazilo 47 tisíc návštěvníků.
- Pracovala jsem ve středisku volného času, kde jsem se zaměřovala především na teenagery. Zavděčit se jim s vymyšleným programem je náročné. Ale když se to podaří, je to obrovská odměna.
- Když jsem nastoupila na místo šéfredaktorky mikulovského zpravodaje, dostala jsem čistý stůl a instrukci: do 14 dní připrav nové vydání zpravodaje. Nic víc. Naučila jsem se, že člověk dokáže věci, které se mu na počátku zdají nemožné. Stačí mít chuť a vůli.

Co je pro mě důležité

- Optimismus – protože s úsměvem jde všechno lépe.
- Profesionalita – záleží na tom, aby vše klapalo podle vašich požadavků.
- Detail – protože tvoří celek a dokáže přidat mnoho navíc.
- Práce s radostí – a věřte, že to poznáte.

Co mohu nabídnout

- Eventy s nápadem – akci za odměnu pro zaměstnance, stmelování kolektivu, celofiremní setkání, Family Day pro zaměstnance a jejich rodiny, konference, programy společenské odpovědnosti.
- Naplnění vašich cílů – víme, jak jich efektivně dosáhnout. A navíc to nebude nuda.
- Řešení projektu od A do Z – zrealizujeme pro vás akci na klíč, nebo jen její část. Záleží na vás.
- Kvalitu – máme tým profesionálů, který na práci s klientem pečlivě připravujeme. Svoji práci dělají, protože je to vážně baví.
- Flexibilitu – máme téměř 22leté zkušenosti. Víme, jak máme reagovat na vaši poptávku a dokážeme se přizpůsobit vašim požadavkům. Troufám si říct, že jakýmkoliv.


Kontakt
Kristýna Michnová
Kočí produktové řady Firemní akce
Outward Bound - Česká cesta s.r.o.
Jaromirova 51, Praha 2, 128 00
www.ceskacesta.cz, Facebook, LinkedIn

Články profesionála

Trendy vánočních večírků – jak budou vypadat ty letošní? - 6.9.2016

Uspořádat firemní vánoční party, poděkovat za celoroční práci, neformálně se pobavit s kolegy, společně se dobře najíst, napít a zatančit si – to už… celý článek

400 hodin i více - tolik vám zabere příprava jediné konference. Jste na to připraveni? - 29.4.2016

Konference je z hlediska pořadatele skvělou příležitostí pro oslovení cílové skupiny – ať už je jí veřejnost, klienti, nebo se jedná o interní… celý článek

Vánoční večírek s nápadem: Zkuste to letos jinak - 30.10.2014

Bowlingů, tanečních party a prohýbajících se rautových stolů už tady bylo spousta. Nadělte letos svým lidem večírek, na který dlouho nezapomenou.… celý článek

Profil Kristýny Michnové - Kočí produktové řady Firemní akce společnosti Outward Bound - Česká cesta s.r.o. - 29.10.2014

Mojí současnou profesní rolí je kočí produktové řady Firemní akce. Kočí je vlastně manažer, ale v České cestě se rádi bavíme a děláme věci jinak. Tato… celý článek

Kurzy profesionála

Kontaktovat profesionála

Kontrola proti spamu. Kolik je pět a deset ? Součet zapište číslicemi.

Síla profilu

star_full star_full star_full star_half star_empty

Zaměření profesionála

  • Konzultant
  • Dodavatel ostatních služeb pro HR

Obory

  • Personalistika a HR
  • Vzdělávání a školství