info
pprofile-image

Hana Caltová, MBA

lektorka MBA v oblasti vedení lidí, lektorka kurzu HR Akademie a LEADERSHIP; HR Director ve společnosti Kofola ČeskoSlovensko a.s.

Hana Caltová má za sebou profesní dráhu podnikatelskou i manažerskou. Dlouhodobě působila v mezinárodním obchodě, kdy měla příležitost intenzivně pracovat s mezinárodními obchodními týmy v Evropě a Asii.

V letech 2013 – 2015 pracovala v roli personální ředitelky ve společnosti U & Sluno a.s., která působí v oblasti informačních technologií a poradenských služeb. Poté nastoupila na pozici personální ředitelky do společnosti Kofola ČeskoSlovensko, a.s., kde se plně věnuje péči o lidi a  lidské vztahy. 

Absolvovala studium MBA in Executive Leadership na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě Ostrava, ve spolupráci s Liverpool John Moores University, Liverpool. Na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě Ostrava působí také jako odborník z praxe v kurzech HR Akademie a Leadership.

V roli mentora se účastní programu Mentoring Minerva 21 a v rámci programu BeEager aneb Co tě ve škole nenaučí se zároveň věnuje kariérnímu mentoringu studentů a absolventů VŠ. 

Články profesionála

Odměňování a benefity – jak je nastavit, aby zaměstnance skutečně motivovaly? - 29.4.2019

Systém odměňování je nezbytnou součástí personální strategie firmy a zároveň funkčním nástrojem vedení a zapojení zaměstnanců. Zásadním způsobem… celý článek

Kurzy profesionála

Kontaktovat profesionála

Kontrola proti spamu. Kolik je deset a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Síla profilu

star_full star_full star_full star_empty star_empty

Zaměření profesionála

  • Manažerské kurzy
  • Personalistika a osobnostní rozvoj

Obory

  • Personalistika a HR
  • Vzdělávání a školství