info
pprofile-image

Ing. Milan Tomeš

Lektor společnosti ICT Pro 

Milan Tomeš působí jako interní lektor ve společnosti ICT Pro. Ve svých kurzech, které pod hlavičkou společnosti připravuje, se zaměřuje především na propojování tvrdých dovedností s měkkými. 

Mezi témata, která v rámci vzdělávacích programů rozvíjí, patří problematika manažerského vzdělávání a osobnostního rozvoje, zejména pak oblasti emoční inteligence, komunikace, týmové spolupráce, leadershipu, gamifikace nebo mindfulness, neboli schopnosti všímat si a věnovat pozornost dění tady a teď, vědomě žít aktuálním okamžikem.

Je také zakladatelem a lektorem Mindfulness akademie. 

V předchozí praxi působil zejména na pozicích projektového manažera v řadě společností zabývajících se energetikou, e-commerce nebo jazykovým vzděláváním. Dále jako akademický pracovník, kontruktér a programátor.

 

Články profesionála

Staňte se asistentkou, bez které se šéf ani tým neobejde - 20.9.2018

Milan Tomeš působí jako interní lektor vzdělávací společnosti ICT Pro.  Ve videu představuje kurz Efektivní asistentka, který je určen začínajícím… celý článek

Dotahovač, odborník na vztahy či IT specialista - práce asistentek je vysoce multioborová - 27.8.2018

Milan Tomeš působí jako interní lektor vzdělávací společnosti ICT Pro.  Ve videu představuje kurz Efektivní asistentka, který je určen začínajícím… celý článek

Kurzy profesionála

Kontaktovat profesionála

Kontrola proti spamu. Kolik je tři a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Síla profilu

star_full star_full star_full star_full star_empty

Zaměření profesionála

  • Manažerské kurzy
  • Projektové řízení
  • Komunikační a prezentační dovednosti
  • Personalistika a osobnostní rozvoj

Obory

  • Vzdělávání a školství