info
pprofile-image

Mgr. Vladimír Černý

Lektor a poradce v oblasti pracovněprávních vztahů Absolvent Právnické fakulty, specialista na pracovní právo s bohatými zkušenostmi a velký praktik s lidským přístupem k právní problematice. Více jak 15 let vykonává přednáškovou a konzultační činnost se zaměřením na oblasti personálněprávní, vztahy mezi zaměstnavateli a odbory a občanské právo. Podílí se na školících programech pro firmy, státní a veřejnou správu a aktivně se účastní ve vyjednávacích týmech zaměstnavatelů.

Více o lektorovi
Vladimír Černý vystudoval Právnickou fakultu v Brně a od počátku 90. let pracoval v advokacii a v soukromých firmách jako právník. V roce 1994 začal nezávisle poskytovat organizační a ekonomické poradenství a dnes nabízí individuální konzultace v oblasti pracovního a obchodního práva a podílí se na školícím programu pro subjekty podnikající v účetnictví a daňovém poradenství.


Profesní znalosti a dovednosti
• Víc jak 15 let vykonává přednáškovou – firemní konzultační činnost.
• Velký praktik, přednáší a poskytuje přesné a zasvěcené informace, stanoviska k problematice praxe.
• Podává jasné a ucelené informace k dopadům nových požadavků a změnám zákona.
• Specializoval se na semináře pro firmy v rámci jejich školících programů, pravidelně spolupracuje se školícími agenturami.
• Externí osobní konzultant na personálně-právní a obchodně-právní oblast pro firmy působící v České republice.
• Specialista na kolektivní vyjednávání a tvorbu kolektivních smluv.
• Specialista na tvorbu obchodních smluv – stavebnictví, logistika, prodej, nákup a další oblasti.
• Zapsán v seznamu zprostředkovatelů pro oblast pracovněprávních vztahů (kolektivní smlouvy) při MPSV reg.číslo 03002.


Vybrané reference
ABB, OTIS Břeclav, TEZA Brno, ČKD Praha, ATRON, SYSTEK Brno, 1.VOX a.s., NYK Logistic, KÚ Zlín, Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů, Česká pošta, s.p., Witte Nejdek,  Vegacom, Vodní zdroje, ČEZ, IKEA Česká republika, ŠKOFIN, PKI-Teplotechna Brno, Česká obchodní inspekce, Svaz průmyslu a dopravy ČR, ESA Trading Brno, Kladno, Centrum pro regionální rozvoj ČR, Státní zemědělská a potravinářská inspekce ČR, GRUPO ANTOLIN, Philip Morris, PPG Industries, LOGIT, Sun Microsystems, Subterra, GTS Novera, BOSCH Termotechnika Krnov, Hospodářská komora Praha, TESCO, LAPP Kabel Morava, PKI-Sklopece Olomouc, QBRC Brno, Státní tiskárna cenin, Linde Material Handling, KOMTERM a.s., ThyssenKrupp Ferosta, TURCK s.r.o., Stappert CZ, Valeo CZ, Bilfinger Most, WRIGLEY, NET4GAS, Medical Technologies, DOBROTY Kolín, OHK Havlíčkův Brod, ETA, NOPEK, AFT-Altmann, PV-CZECH, MHZ HACHTEL, CHB Logistic, Státní pozemkový úřad a další.


Aktuální nabídka kurzů
Otevřené kurzy na 1.VOX

Články profesionála

Vladimír Černý v HRtv: Pozornost získávám na vtipných příkladech ze života - 21.10.2014

Mgr. Vladimír Černý je lektor a poradce v oblasti pracovně právních vztahů. Vystudoval Právnickou fakultu v Brně a od počátku 90. let pracoval v… celý článek

Profil Vladimíra Černého - lektora vzdělávací společnosti 1. VOX a.s. - 13.10.2014

Absolvent Právnické fakulty, specialista na pracovní právo s bohatými zkušenostmi a velký praktik s lidským přístupem k právní problematice. Více… celý článek

Kurzy profesionála

Kontaktovat profesionála

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a devět ? Součet zapište číslicemi.

Síla profilu

star_full star_full star_full star_full star_empty

Zaměření profesionála

  • Právo a legislativa

Obory

  • Právní služby
  • Vzdělávání a školství