info
pprofile-image

Michaela Loosová

Lektorka anglického a německého jazyka ve společnosti 1. VOX a.s.

Michaela Loosová je certifikovanou lektorkou celkem tří cizích jazyků: angličtiny, němčiny a češtiny pro cizince. Svou lektorskou praxi započala v roce 1996 díky zkušenostem získaným pobyty v Karlsruhe, Mnichově a Zurichu. Věnuje se také výuce češtiny pro německy hovořící studenty, převážně manažery z německých společností, které sídlí v Praze. 

K výuce anglického jazyka ji přiměl její velký zájem o britskou a irskou historii. Její přátelé ji nazývají anglofilem a ona s nimi ráda souhlasí. Sama žila a vyučovala na různých místech ve Velké Británii a pravidelně v létě dojíždí do Suffolku, kde vyučuje angličtinu na letní škole pro děti z celého světa. Angličtinu zároveň vyučuje také ve firmách a to ve všech úrovní. Mezi její firemní studenty patří jako administrativní pracovníci, tak top manažeři z různých společností.

Kromě klasické kontaktní výuky se orientuje i na moderní formy výuky, při které student ušetří čas strávený cestou na kurz. Výuka probíhá pomocí internetu, tabletů a dalších technických nástrojů dnešní doby. 

Certifikáty:

Certificate of English for Academic & Professional Purposes
CELTA ,Cambridge ESOL

Články profesionála

Profil Michaely Loosové - lektorky anglického a německého jazyka společnosti VOX - 21.3.2017

Michaela Loosová je lektorkou anglického a německého jazyka ve společnosti 1. VOX. a.s. Od roku 1996 nasbírala mnoho zkušeností v oblasti vzdělávání.… celý článek

Michaela Loosová v HR tv: Nové trendy ve výuce cizích jazyků - 21.3.2017

Michaela Loosová je lektorkou anglického a německého jazyka ve společnosti 1. VOX. a.s. Od roku 1996 nasbírala mnoho zkušeností v oblasti vzdělávání.… celý článek

Kurzy profesionála

Kontaktovat profesionála

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a tři ? Součet zapište číslicemi.

Síla profilu

star_full star_full star_full star_full star_empty

Zaměření profesionála

  • Komunikační a prezentační dovednosti
  • Překlady a tlumočení

Obory

  • Vzdělávání a školství