pprofile-image

Ing. Petr Roubalík, MBA

Odborník v oboru učetnictví, ekonomika a finance. V akciové společnosti DEFEND Group zastává pozici ekonomického a finančního ředitele

Absolvent studia US-MBA na FP VUT Brno

US MBA na VUT v Brně

Profesionálně vede tým, se kterým včas a kvalitně plní zadané úkoly z oboru účetnictví, ekonomiky a financí. Jako pozitivní zpětnou vazbu bere zdárné implementace IS při projektovém řízení a dosáhl skvělých výsledků při financování podnikatelských projektů.

Účetnictví, vyhodnocování, plánování jsou jeho vášní. Stejně tak se vyžívá v analýzách, kvalitním reportingu a řízení cash flow. Má rád spolupráci a komunikaci s lidmi, vedení týmu a překonávání překážek.

Ve společnosti DEFEND Group a.s. působí již od roku 1999. Zde vede účetní tým, pracuje s aktuální českou a slovenskou legislativou. Vyhodnocuje dosažené výsledky, díky srovnání s původním plánem dokáže definovat odchylky a navrhuje možné nápravy.  Provádí reporty, podle kalkulačních vzorců kontroluje nákladové ceny a cenovou politiku, sleduje vývoj pohledávek. Prezentuje finanční výsledky na poradách ředitelů, vede jednání s finančními institucemi (bankami, daňovými poradci, pojišťovnami, investory auditory a dalšími).

Články profesionála

Unikátní forma studia na Fakultě podnikatelské VUT v Brně - 11.1.2016

Institucí, které v ČR nabízí studijní programy MBA je mnoho. Zájemci o studium si mohou vybírat mezi různými formami studia, mezi různými… celý článek

Kurzy profesionála

Kontaktovat profesionála

Kontaktovat profesionála můžete pouze v případě, pokud jste registrovaným uživatelem Katalogu profesionálů.
Jste-li registrován(a), přihlašte se prosím na této stránce. Zde se můžete zdarma zaregistrovat.
Dotazy směřujte prosím na helpline Katalogu Profesionálů.

Zaměření profesionála

  • Finance a ekonomika

Obory

  • Ekonomika a podnikové finance